Flori in Bucuresti

Arata preturile in:
Cos cumparaturi

0 buchete | 0 RON

Sambata, 25.05.2024
Pentru comenzile inregistrate astazi, putem efectua livrarea incepand din 27-05-2024
Program livrare flori in Bucuresti

Livram flori in Bucuresti si zonele invecinate, zilnic de Luni pana Vineri, exceptand sarbatorile legale, in intervalul 10:00 - 20:00. In cazuri speciale se poate livra si in afara acestui interval, dar numai cu o confirmare in prealabil.


In cat timp se efectueaza livrarea florilor ?

Livrarea de flori in Bucuresti prin FloriInBucuresti.ro se realizeaza intr-un interval mediu minim de 2 ore de la momentul primirii comenzii si numai dupa achitarea integrala a acesteia, prin orice modalitate de plata. Livrarea florilor in localitatile si comunele invecinate Bucurestiului se poate efectua intr-un interval mediu minim de 4 ore.

Flori in Bucuresti .ro poate efectua livrari de flori in aceeasi zi pentru comenzile inregistrate pe site, in general, pana in ora 17:00 (ora locala).


Care este taxa de livrare?

Livrarea florilor in Bucuresti prin FloriInBucuresti.ro este GRATUITA. Pentru livrari de flori in zonele invecinate Bucurestiului, percepem o taxa de livrare de minim 24 RON (tva inclus).


Aria de livrare

Preluam comenzi de flori si le livram la orice adresa din Bucuresti sau vecinatati.

De asemenea acceptam comenzi de flori pentru orice locatie, inclusiv spitale, scoli, facultati, institutii publice etc.


Persoana destinatara nu este la adresa indicata de cumparator. Ce se intampla ?

In cazul in care, la adresa indicata nu se afla persoana careia ii sunt destinate florile, vom contacta telefonic cumparatorul si destinatara pentru o noua adresa sau un alt interval orar. Daca livrarea este pentru Bucuresti, mentimen taxa de livrare gratuita si pentru a doua incercare.

Daca nu gasim nici o persoana la adresa indicata si persoana destinatara nu poate fi contactata telefonic sau persoana destinatara nu se afla in oras, comanda se anuleaza fara posibilitatea returnarii valorii partiale sau integrale.
plata online flori Bucuresti