Flori in Bucuresti

Arata preturile in:
Cos cumparaturi

0 buchete | 0 RON

Sambata, 25.05.2024
Pentru comenzile inregistrate astazi, putem efectua livrarea incepand din 27-05-2024
Comanda flori prin Flori in Bucuresti .ro

FloriInBucuresti.ro este o florarie online bucuresteana ce trimite flori si aranjamente florale in Bucuresti si vecinatati.

Plasarea unei comenzi se realizeaza in cativa pasi simpli si intuitivi.
La inceput se alege buchetul de flori ce se doreste a fi trimis la domiciliu si se adauga in cos. Se completeaza apoi campurile specifice informatiilor de livrare. La urmatorul pas sunt detaliile de contact ale expeditorului urmand sa alegeti la ultimul pas modalitate de plata preferata.
Va rugam sa completati toate campurile cat mai corect si complet pentru a ajuta echipa noastra in a nu intampina probleme la livrarea comenzii.

De obicei, avem pe stoc, majoritatea produselor afisate in paginile site-ului FloriInBucuresti.ro, insa, simpla prezenta a unui produs nu reprezinta existenta sa pe stoc. De aceasta este bine sa confirmati telefonic sau prin email, disponibilitatea florilor pentru buchetul sau aranjamentul floral pe care doriti sa-l comandati.

Optiunea "Cumparator anonim", din formularul de colectare a datelor de livrare, are ca efect nedezvaluirea identatitatii cumparatorului catre o terta persoana. Identitatea acestuia va fi dezvaluita doar in cazul in care legile statului roman ne impun acest lucru.

Reusim, de obicei, sa respectam intervalul orar preferat de livrare indicat de cumparator, dar nu ne obligam in acest sens.

Efectuam livrari de luni pana vineri, dar plasarea unei comenzi se poate realiza non-stop, de oriunde.

Folosim, uneori, numarul de telefon al destinatarului pentru a confirma adresa de livrare sau intervalul orar. Pentru a nu strica efectul de surpriza, incercam sa nu dezvaluim continul comenzii.

Indiferent de metoda de plata aleasa, pentru a putea fi livrata, o comanda trebuie achitata in intregime inainte de livrare.
plata online flori Bucuresti