Flori in Bucuresti

Arata preturile in:
Cos cumparaturi

0 buchete | 0 RON

Duminica, 14.07.2024
  • Zi de nastere Ofera flori de ziua ei! Livram gratuit in Bucuresti aranjamente florale si buchete de flori pentru zi de nastere.
  • Extravagant Fi extravagant! Trimite buchete unice, impunatoare, de la o florarie de prestigiu din Bucuresti cu personal dedicat pentru realizare si livrare la domiciliu.
  • Multicolore Realizam in florarie, o gama variata de buchete cu flori multicolore. In ton sau puternic contrastante, florile multicolore exprima libertatea sentimentala.
Buchet 19 trandafiri rosii
Buchet 19 trandafiri rosii 358 RON

Buchetul clasic al indragostitului. Daca-ti simti inima saltand atunci cand persoana indragita este prin preajma, infrunta-ti timiditatea si trimite-i acest suberb buchet cu 19 trandafiri rosii din cel...

  • Aranjamente corporate Aranjamente florale pentru expunere in sediul companiei sau destinate angajatilor, in semn de multumire. Preturi si conditii avantajoase pentru flori corporate.
  • Convenabil In categoria florilor cu pret convenabil incadram flori ce pot fi livrate direct din florarie, oriunde in Bucuresti, cu un buget cuprins intre 100 si 249 lei.
  • Aranjamente funerare Livram in regim de urgenta jerbe si coroane florale. Floraria online executa orice aranjament funerar ce poate fi gasit intr-o florarie traditionala.
Pentru comenzile inregistrate astazi, putem efectua livrarea incepand din 15-07-2024
Livrare flori Bucuresti pentru zi de nastere la domiciliu. Suntem o florarie in Bucuresti ce foloseste flori proaspete, majoritatea importate din Olanda, de cea mai buna calitate.
Cosul cu flori adauga un plus de aspect si o longevitate sportita a florilor. Realizam cosurile cu flori de diferite nuante si sortimente. Create in ateleriul nostru din Bucuresti, cosurile cu flori, contin mereu flori proaspete!
Lalelele sunt disponibile la floraria noastra tot timpul anului. Folosim lalele de calitate superioara importate din Olanda (tara lalelelor). Transportam in regim propriu florile in Bucuresti.
plata online flori Bucuresti